Ne-am inceput activitatea in Romania in anul 2005, ca Organizator de jocuri de noroc, cu aparate de joc tip Slot Machine, la inceput ne-am desfasurat activitatea in baruri, in mai multe judete din tara. Cu trecerea timpului si cu ajutorul experientei acumulate in domeniu, am infiintat lantul de Sali de joc „Contiline Club” prezent in mai multe localitati din Centrul si Nordul tarii.

   Contiline Club desfasoara activitatea de jocuri de noroc de tip Slot-Machine, activitate autorizata, controlata şi monitorizata de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc si detine Licenta nr. RO2156L001307

   Personalul nostru pozitivi si cu zambetul pe buze, este permanent la dispozitia clientilor cu servicii de inalta calitate, promptitudine, seriozitate si mult professionalism.

   Pentru ca la noi calitate este pe primul loc, in salile noastre gasiti echipamentele de joc performate, de ultima generatie, ale celor mai importanti producatori internaționali –Novomatic, EGT, Baum precum si echipamente productie proprie a-l grupului de firme din care facem parte: PLAYSYS – CONTIPLAY PLUS.